Арткафе 3во1

  • Микс од инстант кафе + кример + шеќер за растворање со топла вода
  • Продажно пакување:
  • Стик пакување во триплекс фолија со алуминиумска заштита,во нето тежина од 16гр.
  • Мала дисплеј хромо кутија со 24-стик пакувања од 16гр.
  • Транспортно пакување
  • Транспортно пакување 10-дисплеј продажни пакувања во една картонска транспортна кутија.Бруто тежина 4,650кг.
  • На палета 80 транспортни пакета или 800 дисплеј продажни пакувања.Бруто тежина 375 кг.+тежина на палетата.

Стик пакување во триплекс фолија со алуминиумска заштита,во нето тежина од 16гр.

Мала дисплеј хромо кутија со 24-стик пакувања од 16гр.

3in1toplo
24-stika-kutija-3vo1-toplo