Арткафе Класик 2гр.

  • Ладно сушено инстант кафе за ладна и топла вода.
  • Продажно пакување:
  • Стик пакување во триплекс фолија со алуминиумска заштита.Нето тежина 2гр.
  • Мала дисплеј хромо кутија со 48-стик пакувања од 2 гр.
  • Транспортно пакување
  • Транспортно пакување 10-дисплеј пакувања во една транспортна картонска кутија.Бруто тежина 165гр.
  • На палета има 80-Транспортни пакета,или 800 дисплеј продажни пакувања.Бруто тежина 132 кг.+тежина на палетата.

Стик пакување во триплекс фолија со алуминиумска заштита.Нето тежина 2гр.

Мала дисплеј хромо кутија со 48-стик пакувања од 2гр.

artkafe-classik2gr
kutija-24-artafe-klasik