Арткафе фрапе кафе со чашка.

  • Микс од инстант кафе + шеќер со чашка,поклопец и цевче.
  • Продажно пакување:
  • Кесичка со чаша од нето пакување 12,5гр.
  • Транспортно пакување
  • Транспортно пакување 24 кесички во картонска кутија.Бруто тежина 0,954кг.
  • На палета 70 транспортни пакети.Бруто тежина 67кг.+тежина на палетата.

Кесичка со чаша од нето пакување 12,5гр.

frape