• milk_powder

    Секаков вид на суровини за кондиторска,млечна и месна индустрија.Инстант обрано млеко во прав,Регуларно обрано млеко во прав,Слатка сурутка во прав,Кравји путер во блок и многу друго.

  • slatkarstvo_slider

    Чоколадо за готвење црно,бело. Пакување 10кг.,Шлаг Пена,Локум полужив пакување 10кг.,Палмино уље пакување 20кг. и многу други производи.

  • coffee-slider
  • protin-slider
    Протеински Фитнес Напитоци

Основани сме во 2001 година. Активностите ни се поделени во 3 дела.

Трговија со суровини за кондиторска,млечна и месна индустрија.

Соработуваме со сите производители на кондиторски и млечни производи во Република Македонија. Увозот на суровините се остварува преку нашата сестринска компанија Филиасс Дооел Скопје основана 1997 година.

Слаткарство и пекарство

Производство на инстант кафе и протеински напитоци

Сопствен увоз на суровини и иновативниот пристап во производството ни овозможува создавање на производи со висок квалитет и ниски цени.
Инстант кафе напитоците се без конзерванси и без маснотии од животинско потекло.
Протеински напиток од Сурутка 80% - Whey pro 100. Напитокот е со природно здрав засладувач Стевија без конзерванс и без калории.