Суруткин протеин 80%, 30гр. Чоколадо

  • Суруткин протеин 80%,во пакување од една доза 30гр,со вкус на Чоколадо
  • Вкус:чоколадо
  • Без калории
  • Природен засладувач Стевија
  • Продажно пакување:
  • Дисплеј хромокартонска кутија во која има 24 пакувања од 30гр,бруто тежина 0,900кг.Една доза содржи 24гр. чист протеин од сурутка.
  • Транспортно пакување:
  • Транспортно пакување е самата дисплај хромокартонска кутија,на палета има 192 продажно/транспортни кутии.Бруто тежина 173кг.

Стик пакување во нето тежина од 30 гр. во триплекс фолија со алуминиумска заштита.

Дисплеј хромокартонска кутија со 24 пакувања од по 30гр.

chocolado-30gr
chocolado-kutija-24-stika